Upgrade mijn fietsplan

Upgrade mijn fietsplan

Wij zijn van mening dat het aanbieden van bedrijfsfietsen een positieve invloed heeft op diverse onderdelen van bedrijfsprocessen zoals het imago naar de klanten en relaties en het welzijn van medewerkers. Echter, het is best een uitdaging om een eigen fietsvloot te beheren zonder gebruik te maken van moderne technologie.

In dit geval kun je de - door op een bestaande vloot een smart-lock te plaatsen - Xbike software installeren. Zowel medewerkers als andere gebruikers kunnen dan een fiets reserveren en ontgrendelen via een gepersonaliseerde app. Het systeem werkt efficiënter, werkt betrouwbaarder voor de gebruiker (mogelijkheid tot reserveren) en vereist minder inzet van andere betrokkenen. Ook blijft de kwaliteit en het onderhoud van de fietsvloot gewaarborgd door digitale operationele monitoring.

Of je de gebruikers wilt laten betalen voor het gebruik van de fiets of kiest voor uitbreiding van de mogelijkheden door de fietsen te gebruiken/aan te bieden voor pendeltrajecten, wij kunnen de juiste modules implementeren om ervoor te zorgen dat u beschikt over een tool om een moderne fietsvloot te beheren.

Read more