Bikevertising (dutch)

Bikevertising (dutch)

Sinds het begin van ons bedrijf hebben we een gemeenschappelijke wisselwerking tussen mobiliteit en reclame ontdekt.

Mobiliteit wordt voor de gebruiker goedkoper vanwege de inkomsten uit reclame en op haar beurt wordt de reclame waardevoller door de dynamiek die mobiliteit biedt.

Fietsen hebben over het algemeen een groene, gezonde en vriendelijke uitstraling wat ervoor zorgt dat het voor merken en bedrijven een positieve manier is om met de buitenwereld te communiceren.

Een bedrijf kan een slim fietsplan sponsoren en heeft hierdoor een interactie met zijn gebruikers. Het is een geweldig platform om je zichtbaarheid te vergroten en tegelijkertijd actief bij te dragen aan de gemeenschap.

Bikevertising tilt data gedreven marketing naar een hoger niveau. Naast het meten van bereik en impact kunnen we ook fietsgedrag en gebied gebruiken voor een optimale allocatie van onze verschillende adverteerders.

De kracht van bikevertising is dat het waardevol kan zijn voor ieder merk. Of het nou een consumenten product, een online bedrijf of een landelijke service is, wij kunnen ervoor zorgen dat de juiste selectie aan fietsen wordt gemaakt waardoor we zo dicht mogelijk bij iedere denkbare doelgroep komen. Door gebruik te maken van verschillende bikevertising systemen dient de ene gebruiker als potentiele klant waar een andere gebruiker als echte ambassadeur kan fungeren.

Op dit moment opereren we twee verschillende soort bikevertising systemen. Student-Bike (Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht) en Hello-bike (Amsterdam Zuidas), op deze manier zijn wij op zichtbaar in het hoog stedelijke en zakelijke gebied van Nederland. Lees meer over de mogelijkheden op onze blogs over Student-Bike, Hello-Bike en MyHotelBike. We zijn een jong bedrijf met sterke ambities, wilt u met ons meedoen? Contact ons dan via info@bikevertisement.nl of kijk even op www.bikevertisement.nl om meer te weten te komen over onze services en groeiplannen.

Read more